Unihoc EVOLAB

Nejlehčí hokejka na světě se jmenuje Unihoc Unilite Evolab 27!

Unihoc EVOLAB

Unihoc EVOLAB concept.

Tento rok Unihoc zašlel ve vývoji opravdu hodně daleko a vznikl nový koncept zvaný EVOLAB. Všechny dosavadní znalosti a zkušenosti dali dohromady a přidali k nim připomínky od těch nejlepších florbalistů. Hranice možného se posunula zase o kus dál. U hokejky EVOLAB  zredukovali hmotnost všech komponentů na maximum a výsledkem je nejlehčí hokejka na světě! V délce 96 cm váží neuvěřitelných 165 g.

Čepel UNILITE

Hokejka je osazená čepelí UNILITE, která je naprostou novinkou a zároveň nejlehčí čepelí všech dob (64,5 g). Aby se dosáhlo co nejnižší váhy, byla zcela změněna její konstrukce. Všechen přebytečný materiál musel pryč. I přesto si zachovala vysokou torzní tuhost a skvělé herní vlastnosti. Čepel má nový tvar včetně té části, která se nasazuje na shaft. Konkávita a zahnutí je střední (8 mm) s jasně vyznačenýmpřechodem mezi rámem a hrací plochou. Vyrobena je z tvrdého materiálu Titan-PP.

Hokejka Unihoc Unilite Evolab 27 je z limitované edice. K dostání je jen ve velmi omezeném množství.

Líbil se Vám článek? Sdílejte jej!

Naposledy přidané

Nejoblíbenější

Florbalexpert

Prague Games 2021

Největší mládežnický florbalový turnaj Prague Games startuje již tuto středu a my máme pro všechny účastníky opět přichystanou 20% slevu na...

Florbalexpert

Unihoc GLNT

Limitovaná edice holí, která vzniká ve spolupráci s hvězdným švédským florbalistou Alexandrem Galante Carlströmem.

Přihlásit odběr můžete zde